NGCS - Ingatlan Kft. - 1138 Budapest, Váci út 186. +36306405435 info@ngcsingatlan.hu


Keszthely - Galamb utca

Négylakásos társasház

 
Cégünk által megépítésre kerülő 4 lakásos ingatlan a 21.- század elvárásainak megfelelően kerül kialakításra, kivitelezésre.
A lakások a minőségi anyagfelhasználásnak, precíz kivitelezésnek és az innovatív energia-ellátásnak köszönhetően A++ energiaszintűek lesznek, melyeket bevizsgáltatva, minőségi bizonyítvánnyal adunk át.

A szerkezeti falak hőszigetelt kerámia téglafalazattal, a lakások közti elválasztó falak pedig hang gátló téglafalazattal készülnek. A válaszfalak anyaga kétrétegű gipszkarton, hangszigeteléssel ellátva. A födémszerkezetek monolit vasbetonból készülnek. A tetőfedés anyaga antracit egyenesvágású cserép. A bádogszerkezetek, fedések Rheinzink, az ereszcsatornák és lefolyó csatornák Lindab anyagból készülnek.

Az épület 15 cm vastag homlokzati hőszigetelést kap. A homlokzati nyílászárók műanyag 3 rétegű üvegezéssel ellátott 84 mm acél merevítésű profilból kerülnek beépítésre, redőny fogadóval.
 

Az épületre lakásonként méretezve napelemes rendszer szerelünk fel, lakásonként inverterrel és külön mérővel, ami méri a hálózatból elfogyasztott energiát, és a hálózatba visszatermelt energiát. A lakások elektromos, infra fűtéssel lesznek kialakítva.
A közösségi terekben padlófűtés, a hálószobákban mennyezet, és kérésre falfűtés.
 

Földszinti alaprajz

Első emeleti alaprajz

Második emeleti alaprajz


A lakások éves fűtési költsége 22 Celsius fok biztosításánál 0.- Ft! A melegvízellátást villanybojler biztosítja, melynek az elektromos felhasználási költsége 0.- Ft.
Az épület közös költség energia felhasználása (elektromos kapu, külső világítás, lépcsőházi világítás, kapu telefon) 0.- Ft.

A korlátok üvegből készülnek.
A terület rendezve, parkosítva kerül átadásra.
A lakásokhoz garázs külön vásárolható, ami Hörmann szekcionált elektromos kapukkal látunk el. 
A terveken szereplő konyhabútor és bútorok nem tartozékai a lakásoknak.