NGCS - Ingatlan Kft. - 1138 Budapest, Váci út 186. +36306405435 info@ngcsingatlan.hu


Keszthely - Spar udvar

24 lakásos társasház műszaki tartalom, leírás

 
Cégünk által megépítésre kerülő 24 lakásos ingatlan a 21. század elvárásainak megfelelően kerül kialakításra, kivitelezésre.

A lakások a minőségi anyagfelhasználásnak, precíz kivitelezésnek és az innovatív energia-ellátásnak köszönhetően A++ energiaszintűek lesznek, melyeket bevizsgáltatva, minőségi bizonyítvánnyal adunk át.

Az épületben a lakások alapterületei: 42 m2, 56 m2, 62 m2, 75 m2, és 90 m2.

A szerkezeti falak hőszigetelt kerámia téglafalazattal, a lakások közti elválasztó falak pedig hang gátló téglafalazattal készülnek. A válaszfalak anyaga kétrétegű gipszkarton, hangszigeteléssel ellátva. A födémszerkezetek monolit vasbetonból készülnek.
 

A tetőfedés anyaga antracit egyenesvágású cserép. A bádogszerkezetek, fedések Rheinzink, az ereszcsatornák és lefolyó csatornák Lindab anyagból készülnek. Az épület 15 cm vastag homlokzati hőszigetelést kap. A homlokzati nyílászárók műanyag, 3 rétegű üvegezéssel ellátott, 84 mm acél merevítésű profilból készülnek, redőny fogadóval.

Az épületre lakásonként méretezve napelemes rendszer kerül felszerelésre, lakásonként inverterrel és külön mérővel, ami méri a hálózatból elfogyasztott energiát, és a hálózatba visszatermelt energiát. A lakások elektromos, infra fűtéssel lesznek kialakítva. A közösségi terekben padlófűtés, a hálószobákban mennyezet, és kérésre falfűtés.

A lakások éves fűtési költsége 22 Celsius fok biztosításánál 0.-  Ft! A melegvízellátást villanybojler biztosítja, melynek az elektromos felhasználási költsége 0.- Ft.

Az épület közös költség energia felhasználása / elektromos kapu, külső világítás, lépcsőházi világítás, kapu telefon/ 0.- Ft
 

Garázs alaprajz

Emeleti alaprajz

Tetőtéri alaprajz
 
 
A korlátok üvegből készülnek.
A terület rendezve, parkosítva kerül átadásra. Gondolva az idősebb korosztályra és a családosokra 1 db liftet helyezünk el az épületben.
A közösségi udvaron zárt játszóteret készítünk, valamint egy közösségi grillezőt, szalonna sütőt. A lakásokhoz használható méretű erkélyek fognak tartozni.

A lakásokhoz garázs külön vásárolható, amiket Hörmann szekcionált elektromos kapukkal látunk el. Mind az épület, mind a lakások minőségi anyagfelhasználással készülnek, melyet fényképpel dokumentálunk, és a vevők részére átadunk.
A terveken szereplő konyhabútor és bútorok nem tartozékai a lakásoknak.
 
>>Látványterv<<
 

Helyszínrajz